Chicken Stock Paste

Chicken Stock Paste

5.0 36 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces
    10 ½ oz
  • mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
    7 oz
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    5 ½ oz
  • white wine
    3 ½ oz
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 154.3 kcal / 645.5 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 9.8 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 15276.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...