
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces10 ½ oz
-
mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed7 oz
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt5 ½ oz
-
white wine3 ½ oz
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
154.3 kcal /
645.5 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
9.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
15276.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Beef Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
Brak ocen
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min