Tagliatelle with Porcini Mushrooms

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • fresh parsley leaves only
    ½ oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil divided
    1 ½ oz
  • fresh porcini mushrooms sliced
    2 ½ oz
    ½ oz dried porcini mushrooms, sliced
  • fresh mushrooms sliced
    2 ½ oz
  • salt divided
    1 ¼ tsp
  • water
    42 oz
  • tagliatelle (long dried egg pasta)
    5 ½ oz
  • freshly ground black pepper
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1490.5 mg
Białko 12.5 g
Kalorie 2082.6 kJ / 497.8 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 61.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...