Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only½ oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
½ oz dried porcini mushrooms, slicedfresh porcini mushrooms sliced2 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced2 ½ oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water42 oz
-
tagliatelle (long dried egg pasta)5 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1490.5 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
2082.6 kJ /
497.8 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
61.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Apple Tart
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Cauliflower Gratin
55 min