
Urządzenia i Akcesoria
Risotto primavera allo speck
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
2 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano, a pezzi25 g
Verdure
-
di acqua1000 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di fave fresche50 g
-
di fagiolini verdi freschi puliti75 g
Risotto
-
di cipolla a pezzi30 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)160 g
-
di speck Alto Adige IGP a cubetti (1 cm)40 g
-
di vino bianco secco25 g
-
di acqua420 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di burro15 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
521 kcal /
2180 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotti
57 Przepisów
Włochy
Włochy