Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
50 - 65 g majonezu
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
5 g octu jabłkowego
-
10 g miodu
-
280 g białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na 4 cm kawałki
-
80 g marchewki pokrojonej na 4 cm kawałki
-
50 g cebuli pokrojonej na 4 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
400.8 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
580.6 kJ /
138.8 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coleslaw z czerwonej kapusty
15 Min
Surówka wielowarzywna
10 Min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 Min
Surówka z młodej kapusty
20 Min
Surówka z kiszonej kapusty
15 Min
Surówka z kiszonych ogórków
15 Min
Surówka z surowego buraka
10 Min
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15 Min
Surówka z marchewki i pora
15 Min
Marchewka z groszkiem na ciepło
20 Min
Surówka z czerwonej kapusty
15 Min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 Min