Urządzenia i Akcesoria
Coq au vin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 Portionen
Składniki
-
Öl40 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Hähnchenschenkel, mit Haut2
-
Zwiebeln , halbiert100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Tomatenmark15 g
-
Rotwein , trocken100 g
-
Katenschinken, gewürfelt100 g
-
Champignons200 g
-
Rinderfond150 g
-
Rosmarin1 Zweig
-
Thymian1 Zweig
-
Wasser15 g
-
Speisestärke10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
2725 kJ /
650 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
48 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Buletten mit Pilzrahm
1 Std.
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Speck-Majoran-Frikadellen
35 Min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min