Coq au vin

Coq au vin

4.6 44 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 Portionen

Składniki

  • Öl
    40 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    ½ TL
  • Hähnchenschenkel, mit Haut
    2
  • Zwiebeln , halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Tomatenmark
    15 g
  • Rotwein , trocken
    100 g
  • Katenschinken, gewürfelt
    100 g
  • Champignons
    200 g
  • Rinderfond
    150 g
  • Rosmarin
    1 Zweig
  • Thymian
    1 Zweig
  • Wasser
    15 g
  • Speisestärke
    10 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 2725 kJ / 650 kcal
Białko 35 g
Węglowodany 11 g
Tłuszcz 48 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...