Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus

Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus

5.0 6 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 portions

Składniki

Mushroom Duxelle
  • fresh portobello mushrooms quartered
    115 g
  • dried porcini mushrooms soaked in boiling water for 15 minutes then drained and squeezed of excess water
    5 g
  • shallots halved
    25 g
  • unsalted butter diced
    15 g
  • garlic clove
    1
  • Madeira wine
    25 g
  • fresh thyme leaves
    1 sprig
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
Beef Wellingtons
  • unsalted butter diced (2 cm), then frozen for 1 hour
    100 g
  • plain flour plus extra for dusting
    100 g
  • water cold
    45 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • groundnut oil for searing and greasing
  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3-4 cm thick)
    2
  • ground black pepper for seasoning
  • large egg beaten
    1
Red Wine Jus
  • shallots halved
    25 g
  • garlic clove
    1
  • fresh thyme leaves
    ½ sprig
  • salted butter diced
    25 g
  • port
    50 g
  • red wine
    75 g
  • liquid beef stock hot
    50 g
  • balsamic vinegar
    10 g
  • dark brown sugar
    20 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1644.1 kcal / 6878.7 kJ
Białko 80.5 g
Tłuszcz 109.9 g
Węglowodany 65.1 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 57.1 g
Sód 772 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...