Urządzenia i Akcesoria
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 portions
Składniki
Mushroom Duxelle
-
fresh portobello mushrooms quartered115 g
-
dried porcini mushrooms soaked in boiling water for 15 minutes then drained and squeezed of excess water5 g
-
shallots halved25 g
-
unsalted butter diced15 g
-
garlic clove1
-
Madeira wine25 g
-
fresh thyme leaves1 sprig
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Beef Wellingtons
-
unsalted butter diced (2 cm), then frozen for 1 hour100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water cold45 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
groundnut oil for searing and greasing
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3-4 cm thick)2
-
ground black pepper for seasoning
-
large egg beaten1
Red Wine Jus
-
shallots halved25 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves½ sprig
-
salted butter diced25 g
-
port50 g
-
red wine75 g
-
liquid beef stock hot50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
dark brown sugar20 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
772 mg
Białko
80.5 g
Kalorie
6878.7 kJ /
1644.1 kcal
Tłuszcz
109.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
57.1 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Bordelaise Sauce
55 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Peppercorn Sauce
30 min