Wersje kompatybilne
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beef Wellington
- 10 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 Tbsp vegetable oil
- 500 - 700 g beef fillet
- ½ - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 300 g fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 120 g Madeira wine, dry or sweet
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 360 g puff pastry, ready-made (see tip)
Assembly
- 1 egg, beaten
Carrots, Mash and Gravy
- 500 g water
- 600 g carrots, sliced (5 mm)
- 350 g milk
- 1000 g potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 25 g unsalted butter, diced
- 50 g Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4547 kJ / 1086 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 14.7 g
Alternatywne przepisy
Hollandaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Get Ahead Turkey Gravy
1hod. 45min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min
Red Onion Gravy
25 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2hod. 10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 Min