Urządzenia i Akcesoria
Béarnaise sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut in halves50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 tbsp
-
butter, unsalted cut in pieces200 g
-
egg yolks4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
15 g
Kalorie
7666 kJ /
1833 kcal
Tłuszcz
192 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry mousse
4 godz. 50 min
Béarnaise sauce
15 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Béarnaise sauce
20 min
Vanilla ice cream
12 godz.
Hollandaise sauce
15 min
Béchamel sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Béarnaise Sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Béarnaise Sauce
20 min