Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g water (see tip for portioning)
- 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
- 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
- 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
- ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 380 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Béarnaise Sauce
20 min
Béchamel Sauce
15 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Meringue Ghosts
12h 25 min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min