Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g water (see tip for portioning)
- 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
- 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
- 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
- ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 380 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Mayonnaise
5 min
Beurre Blanc
20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Salsa Verde
10 min
Béarnaise Sauce
20min
Béchamel Sauce
15min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Hollandaise sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Hollandaise Sauce
15min