Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
water (see tip for portioning)20 g
-
freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)40 g
-
unsalted butter diced (see tip for portioning)350 g
-
egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)8
-
fine sea salt (see tip for portioning)½ tsp
-
ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
939 mg
Białko
48 g
Kalorie
15119 kJ /
3611 kcal
Tłuszcz
380 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
203 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Béarnaise Sauce
20min
Béchamel Sauce
15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Hollandaise Sauce
15min
Beurre Blanc
20min
Bordelaise Sauce
55min
Hollandaise sauce
15min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Aïoli
5min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Hollandaise
15min