Hollandaise Sauce

Hollandaise Sauce

4.3 47 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Total recipe

Składniki

  • water (see tip for portioning)
    20 g
  • freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)
    40 g
  • unsalted butter diced (see tip for portioning)
    350 g
  • egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)
    8
  • fine sea salt (see tip for portioning)
    ½ tsp
  • ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)
    2 pinches

Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Kalorie 3611 kcal / 15119 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 380 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 203 g
Sód 939 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...