Rumienienie papryki

Rumienienie papryki

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g

Składniki

  • 25 g oleju
    25 g oliwy z oliwek
  • 400 g papryk różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 18.8 mg
Białko 9.8 g
Kalorie 1199.3 kJ / 286.7 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 23.8 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 60.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...