Urządzenia i Akcesoria
Remoulade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
16 Portionen
Składniki
-
neutrales Öl (z. B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)400 g
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Kapern abgetropft2 TL
-
Gewürzgurken in Stücken100 g
-
Eier2
-
Zitronensaft (opcjonalnie) nach Geschmack1 - 2 TL
-
Senf mittelscharf1 TL
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker2 Prisen
-
Schmand200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Kräuterbutter
5 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 min
Mayonnaise
5 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Sauce Béarnaise
40 min
Barbecue-Sauce
2 godz.
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 min