Urządzenia i Akcesoria
Beurre blanc - helle Buttersauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten40 g
-
Weißwein100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche40 g
-
Butter kalt, in nussgroßen Stückchen100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
991 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 godz. 15 min
Sauce Béarnaise
40 min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Remoulade
10 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Feine Königsberger Klopse
1 godz.
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1 godz.