Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 3 - 4 Salbeiblätter
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- ¼ Kresse-Beet
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 Stängel Schnittlauch, in Stücken
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 730 kJ / 189 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Honig-Senf-Dip
10 Min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 Min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Tomatenbutter
5 Min
Kräuterbutter
10 Min
Remoulade
10 Min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Zaziki
10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Aioli, klassisch
10 Min