Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Rapsöl
- 2 Bund Dill, ohne Stiele
- 30 g Zucker
- 20 g Weißweinessig
- 20 g Zitronensaft
-
25
g Dijon-Senf
lub 25 g Senf, mittelscharf - 30 g süßer Senf
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1061 kJ / 253 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Kräuterbutter
5min
Spargelcremesuppe
40 min
Sauce Hollandaise
15min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Nudelsalat mit Forelle und Gemüse
45 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 min
Remoulade
10min
Gefüllte Champignons
35min
Zaziki
10min
Frischkäse à la Thermomix®
10min