![Salatsauce Sylter Art Salatsauce Sylter Art](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F003D78C-FCC9-4576-AF59-5E33C7DC45F5/Derivates/AC25795E-7429-40ED-BC6E-4C7D7BE7B20E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
Schalotte, halbiert
lub 50 g Zwiebel, halbiert - 2 TL Salz
- 60 g Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- 60 g Essig, z. B. Weinessig oder weißer Balsamico
- 400 g Wasser
- 20 g Kartoffelstärke
- 250 g neutrales Öl, z. B. Rapsöl, Distelöl, Maiskeimöl
- 1 Ei
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 5512 kJ / 1317 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 128 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Senf-Joghurt-Dressing
10 Min
Balsamico-Senf-Dressing
5 Min
Kräuter-Vinaigrette
15min
Sahne-Dill-Dressing
5 Min
Fruchtiges Salatdressing
5 Min
Joghurt-Dressing
5 Min
Inseldressing
10 Min
Orangen-Curry-Dressing
10 Min
Veganes Sylter Salatdressing
1 godz. 15 min
Sylter-Sahne-Dressing
10 Min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 Min
Remoulade
10 Min