Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise mit Varianten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Butter in Stücken400 g
-
Zitronensaft½ EL
-
Weißwein60 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Eigelb6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
1813 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heute sind wir viele
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Sauce Béarnaise
20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Sauce Béarnaise
40 min
Crème brûlée
6 godz.
Kräuter-Mayonnaise
10 min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 min
Saibling mit Petersilien-Pappardelle und Rahmkohlrabi
1 godz. 15 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Graved Lachs
48 godz.
Remoulade
10 min