Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 60 g Weißwein
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 Eigelb
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1813 kJ / 434 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gorgonzola-Sauce
20 Min
Lasagne al forno
2 Std. 10 Min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Sauce Hollandaise
15 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Sauce Béarnaise
40 Min
Feine Königsberger Klopse
1 Std.
Crème brûlée
6 Std.
Kräuterbutter
10 Min
Remoulade
10 Min
Safran-Aioli
40 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min