Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Sonnenblumenöl (siehe Tipp)
- 1 Ei (siehe Tipp)
-
1
TL Zitronensaft
lub 1 TL Essig - 2 TL Senf (10 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 3190 kJ / 762 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 85 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Grober Senf
48 Std.
Kalbsleberwurst im Glas
5 godz. 40 min
Sauce Hollandaise
15min
Vanilleeis
12 godz.
Nudelteig
1h
Sauce Béarnaise
40min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Remoulade
10min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min