Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter in Stücken200 g
-
Zitronensaft½ EL
-
Weißwein40 g
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Eigelb4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
1896 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Sauce Béarnaise
20 min
Spargelcremesuppe
40 min
Sauce Hollandaise
15 min
Kräuter-Mayonnaise
10 min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1 godz. 30 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10 min
Graved Lachs
48 godz.
Remoulade
10 min