![Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A5A89EC-17D8-449D-9A9E-8BA0B18286F4/Derivates/EF4FE408-D045-4F17-BBCF-F0238FE1DB51.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 40 g Weißwein
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Eigelb
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Spargelcremesuppe
40 Min
Sauce Hollandaise
15 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Spargelcremesuppe
25 min
Würzige Aioli mit Sherry
40 Min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 Std.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Spargel-Zitronengras-Suppe
55 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Remoulade
10 min