Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 40 g Weißwein
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Eigelb
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Spargelcremesuppe
40 min
Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise
15 Min
Feine Königsberger Klopse
1h
Crème brûlée
6h
Kräuter-Mayonnaise
10min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1h
Remoulade
10min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min