Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béarnaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
600 g
Składniki
-
Kerbel abgezupft6 Stängel
-
Estragon abgezupft6 Stängel
-
Schalotten100 g
-
Weißwein, trocken100 g
-
Weißweinessig20 g
-
Pfefferkörner, schwarz3
-
Wasser60 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Eigelb2
-
Salz¾ TL
-
weißer Pfeffer2 Prisen
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Senf1 Msp.
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 600 g
Białko
10 g
Kalorie
8827 kJ /
2109 kcal
Tłuszcz
221 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
We call it Klassiker
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vitello Tonnato
48 godz.
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Sauce Béarnaise
20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Remoulade
10 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 godz. 15 min