Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béarnaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
600 g
Składniki
-
Kerbel abgezupft6 Stängel
-
Estragon abgezupft6 Stängel
-
Schalotten100 g
-
Weißwein, trocken100 g
-
Weißweinessig20 g
-
Pfefferkörner, schwarz3
-
Wasser60 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Eigelb2
-
Salz¾ TL
-
weißer Pfeffer2 Prisen
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Senf1 Msp.
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 600 g
Białko
10 g
Kalorie
8827 kJ /
2109 kcal
Tłuszcz
221 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
We call it Klassiker
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2h 30min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Sauce Hollandaise
15min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Crema catalana
40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Vitello Tonnato
48h
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Sauce Béarnaise
20min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min