Hamburger au canard

Hamburger au canard

4.4 27 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
6 parts

Składniki

Le pain burger rustique
  • 100 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 50 g de lait
  • 10 g de sucre en poudre
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 35 g de beurre doux
  • 1 pincée de sel
La garniture au canard
  • 60 g d'échalotes
  • 400 g de cuisses de canard confites désossées
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 oignon rouge émincé en fines tranches
  • 1 tomate émincée en fines tranches
  • 100 g de fromage de brebis type Ossau-Iraty, détaillé en copeaux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 25.8 g
Kalorie 1647 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 32.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...