
Urządzenia i Akcesoria
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
16 porcji
Składniki
Budyń kakaowy
-
mleka1000 g
-
cukru (patrz wariant)75 - 100 g
-
skrobi ziemniaczanej40 - 50 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego30 g
-
jajka2
Budyń truskawkowy
-
truskawek, świeżych400 - 500 g
-
mleka500 g
-
cukru (patrz wariant)50 - 75 g
-
skrobi ziemniaczanej40 - 50 g
-
jajka2
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
143.6 kcal /
600.6 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
22.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
56.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Malinowa kasza manna z sosem waniliowym
30 min
Krem czekoladowy na ciepło z sosem z owoców jagodowych i kruszonką
35 min
Kisiel cytrynowy
10 min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 min
Ryż na mleku; Karmelizowane jabłka z cynamonem
40 min
Kasza manna; Śmietanowy sos truskawkowy
20 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Zapiekanka na słodko (pudding) z czerstwego pieczywa
50 min
Kakao do picia
10 min
Kisiel
10 min
Budyń czekoladowy
10 min