
Urządzenia i Akcesoria
Abóbora com risoto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 doses
Składniki
-
abóbora (1600 g aprox.)1
-
Azeite q.b. p/ pincelar
-
sal3 c. chá de
-
passas de uva50 g
-
vinho branco100 g
-
queijo da Ilha80 g
-
cebola70 g
-
hortelã10 g
-
couve-lombarda cortada em juliana70 g
-
castanhas descongeladas100 g
-
açafrão-da-índia1 c. chá de
-
piripíri (opcjonalnie)½ c. chá de
-
manteiga40 g
-
arroz p/ risoto350 g
-
água900 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
448.6 kcal /
1877 kJ
Białko
10.6 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
78.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
1419.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Novembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia