Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Orange cake
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 1 orange, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Lemon cake
- 1 lemon, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Citrus cream cheese icing
- 375 g cream cheese, cut into pieces
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 450 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, zest only, no white pith
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4385.6 kJ / 1044.2 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 109.6 g
- Tłuszcz
- 64.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 39.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 538.2 mg
Alternatywne przepisy
Meringue Easter Nests
3h 20min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Tropical upside down pineapple cake
1 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Fudgy chocolate cake
50min
Basic muffin mix
30min
Traditional sausage rolls
50min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Better banana cake
45min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min