Urządzenia i Akcesoria
Speedy citrus layered cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
Orange cake
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease230 g
-
orange large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed1
-
eggs3
-
white sugar200 g
-
self-raising flour300 g
-
sea salt1 pinch
Lemon cake
-
lemon large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)1
-
unsalted butter softened and cut into pieces230 g
-
eggs3
-
white sugar200 g
-
self-raising flour300 g
-
sea salt1 pinch
Citrus cream cheese icing
-
cream cheese cut into pieces375 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces270 g
-
icing sugar450 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
orange zest only, no white pith1
-
lemon zest only, no white pith1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
538.2 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
4385.6 kJ /
1044.2 kcal
Tłuszcz
64.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
39.9 g
Węglowodany
109.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Lemon and coconut blondies
40 min
Little pots of chocolate créme
1 godz. 15 min
Triple chocolate muffins
20 min
Fudgy chocolate cake
50 min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Basic muffin mix
30 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Chocolate coated coconut bars
1 godz. 5 min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 godz. 30 min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min