Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Orange cake
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 1 orange, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Lemon cake
- 1 lemon, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Citrus cream cheese icing
- 375 g cream cheese, cut into pieces
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 450 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, zest only, no white pith
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4385.6 kJ / 1044.2 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 109.6 g
- Tłuszcz
- 64.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 39.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 538.2 mg
Alternatywne przepisy
Basic muffin mix
30 Min
Delicious lemon pudding
55min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min
Edna's lemon curd teacake
40min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min