Urządzenia i Akcesoria
Speedy citrus layered cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
Orange cake
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease230 g
-
orange large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed1
-
eggs3
-
white sugar200 g
-
self-raising flour300 g
-
sea salt1 pinch
Lemon cake
-
lemon large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)1
-
unsalted butter softened and cut into pieces230 g
-
eggs3
-
white sugar200 g
-
self-raising flour300 g
-
sea salt1 pinch
Citrus cream cheese icing
-
cream cheese cut into pieces375 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces270 g
-
icing sugar450 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
orange zest only, no white pith1
-
lemon zest only, no white pith1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
538.2 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
4385.6 kJ /
1044.2 kcal
Tłuszcz
64.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
39.9 g
Węglowodany
109.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Black forest Christmas yule log
1 godz. 30 min
Black forest cake
5 godz.
Lemon meringue cupcakes
1 godz. 30 min
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Delicious lemon pudding
55 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min