Urządzenia i Akcesoria
Gluten free Worcestershire sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
420 gram
Składniki
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
apple cider vinegar200 g
-
golden syrup150 g
-
molasses40 g
-
tamari60 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 420 gram
Sód
4419 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
2823 kJ /
672 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
4.77 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
153.35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden syrup
55 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Steamed chocolate and prune puddings
1 godz. 30 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Herb and garlic dip
10 min
Butter
10 min
Passionfruit and coconut slice
5 godz.
Gluten free warm berry cobbler
45 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Honey sesame snaps
1 godz. 50 min