Urządzenia i Akcesoria
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.22 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
18.67 g
Błonnik
1.15 g
Węglowodany
3.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veggie 'Burritos'
20 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Hake and Prawn Burger
15 min
Veracruz Fish
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min