Urządzenia i Akcesoria
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.22 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
18.67 g
Błonnik
1.15 g
Węglowodany
3.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 λεπτ.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Tuna-stuffed Tomatoes
35 λεπτ.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1ωρ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 λεπτ.
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4ωρ.
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1ωρ.