Urządzenia i Akcesoria
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.22 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
18.67 g
Błonnik
1.15 g
Węglowodany
3.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 Std. 30 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Veracruz Fish
30 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min