Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives

Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives

3.9 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    40 g
  • fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)
    400 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • dried oregano plus 1 pinch for sprinkling
    1 Tbsp
  • ripe tomatoes peeled and quartered
    350 g
  • water
    50 g
  • pickled capers drained
    15 g
  • green olives, pitted
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 381 kcal / 1593 kJ
Białko 50.22 g
Tłuszcz 18.67 g
Węglowodany 3.06 g
Błonnik 1.15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...