Wersje kompatybilne
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Seeded Breakfast Bread
- 250 g wholemeal flour
- 230 g spelt flour
- 70 g sunflower seeds, plus 2 tsp for sprinkling
- 35 g black sesame seeds, plus 1 tsp for sprinkling
- 1 Tbsp caraway seeds, plus 1 tsp for sprinkling (opcjonalnie)
- 1 Tbsp linseeds, plus 1 tsp for sprinkling
- 2 tsp fine sea salt
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 170 g whole milk
- 180 g buttermilk
- 30 g runny honey
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Avocado Ricotta Spread
- 125 g ricotta cheese
- 3 ripe avocados, quartered
- 2 Tbsp lemon juice
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste, plus extra for sprinkling
Assembly
- 100 g smoked salmon, sliced
- 1 lemon, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1768 kJ / 425 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 22.8 g
- Tłuszcz
- 27.5 g
Alternatywne przepisy
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Strawberry Lemonade
10min
Mulled Wine
30min
Fish and Herb Parcel
35min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min