Urządzenia i Akcesoria
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Seeded Breakfast Bread
-
wholemeal flour250 g
-
spelt flour230 g
-
sunflower seeds plus 2 tsp for sprinkling70 g
-
black sesame seeds plus 1 tsp for sprinkling35 g
-
caraway seeds (opcjonalnie) plus 1 tsp for sprinkling1 Tbsp
-
linseeds plus 1 tsp for sprinkling1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
whole milk170 g
-
buttermilk180 g
-
runny honey30 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
Avocado Ricotta Spread
-
ricotta cheese125 g
-
ripe avocados quartered3
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste, plus extra for sprinkling2 pinches
Assembly
-
smoked salmon sliced100 g
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.7 g
Kalorie
1768 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Sicilian Salad
30 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4 godz. 15 min
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Seafood and Cream Cheese Rolls
1 godz. 20 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min