
Urządzenia i Akcesoria
草莓鮮奶油蛋糕
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 人份
Składniki
法式草莓果醬
-
糖400 克
-
草莓 (新鮮或冷凍皆可)500 克
-
蘋果 (帶皮或去皮皆可),切塊80 克
-
檸檬汁20 克
蛋糕
-
牛奶50 克
-
橄欖油50 克
-
蛋4 顆
-
糖80 克
-
低筋麵粉120 克
卡士達醬
-
牛奶500 克
-
玉米粉50 克
-
糖60 克
-
香草莢¼ 根
-
蛋2 顆
草莓鮮奶油蛋糕
-
鮮奶油400 克
-
糖40 克
-
新鮮草莓 ,去蒂頭,切塊120 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1772 kcal /
7402.5 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
102.5 g
Węglowodany
206.2 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食譜名人堂
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan