
Urządzenia i Akcesoria
黑麥核桃麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
3 個
Składniki
-
奶油 多備一些刷油用30 克
-
黑麥汁250 克
-
糖40 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
高筋麵粉400 克
-
全麥麵粉 多備一些撒粉用100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
核桃15 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
815 kcal /
3412 kJ
Białko
22.617 g
Tłuszcz
13.06 g
Węglowodany
149.312 g
Błonnik
5.997 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan