清炒空心菜

清炒空心菜

4.4 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    10 克
  • 空心菜 ,切段 (梗葉分開)
    350 克
  • 20 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 50 kcal / 209 kJ
Białko 1.371 g
Tłuszcz 2.855 g
Węglowodany 4.48 g
Błonnik 2.141 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...