清炒空心菜

清炒空心菜

4.4 18 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    10 克
  • 空心菜 切段 (梗葉分開)
    350 克
  • 20 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.371 g
Kalorie 209 kJ / 50 kcal
Tłuszcz 2.855 g
Błonnik 2.141 g
Węglowodany 4.48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...