Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
90
g de sucre roux
lub 90 g de miel - 400 g de fraises fraîches, type Mara des bois
-
200
g de lait de soja
lub 200 g de lait de riz - 200 g de crème de soja
- le jus d'1/2 citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 885 kJ / 211 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace pêche-fraise
15min
Sorbet fraise-banane
5min
Crème glacée mangue-fraise-noix de coco
6h
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 Std. 5 Min
Glace à l'italienne à la pêche
10 min
Sorbet fraise-coquelicot
10 min
Sorbet framboise-girofle
12h
Sorbet à la fraise
12h
Glace à la pistache
12h
Sorbet fraise, banane et menthe
4h 15 min
Glace à la fraise façon italienne
40 Min
Glace à la fraise sans crème
12h