
Urządzenia i Akcesoria
Glace vanille aux myrtilles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
10 portions
Składniki
La glace vanille (la veille)
-
feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide1
-
gousse de vanille fendue en deux dans la longueur1
-
de lait300 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min.200 g
-
jaunes d'œufs5
-
de sucre en poudre70 g
Le jour même
-
de myrtilles fraîches ou surgelées150 g
-
de sirop d'érable80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
173.6 kcal /
725.3 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
16.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
8.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja