Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de concombre épluché, égrainé et coupé en morceaux
- 200 g de sucre roux
- 10 g de jus de citron
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur et égrainée
- ½ c. à café d'agar-agar
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 477.6 kJ / 112.6 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de pastèque
30 min
Confiture aux épluchures de pomme
45 min
Confiture melon-anis
6 godz.
Gelée de pomme à la vanille
6 godz.
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture tomate-vanille
1h
Confiture de tomates aux épices
13h
Confiture de potiron à l'orange
6h 45min
Confiture de fraises
6 godz.
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.