
Wersje kompatybilne
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beetroot Chutney
- 400 g cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g red onions quartered
- 180 g apples peeled, cored and quartered
- 200 g soft brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 120 g balsamic vinegar
Horseradish Cream
- 60 g crème fraîche
- 50 g mayonnaise
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 12 slider buns
- 6 slices roast beef halved
- 50 g rocket leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 188 kcal / 793 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g