Urządzenia i Akcesoria
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meringue Topped Mince Pies
55min
Spiced Apple Pie (TM5)
Pas d’évaluation
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10min
Peach Pavlova
5h 30min
Sweet Shortcrust Pastry
35min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9h
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min