Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
TM5 TM6

Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls

4.4 (5 ocen)

Składniki

Beetroot Chutney

  • 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g red onions, quartered
  • 180 g apples, peeled, cored and quartered
  • 200 g soft brown sugar
  • 100 g red wine vinegar
  • 120 g balsamic vinegar

Horseradish Cream

  • 60 g crème fraîche
  • 50 g mayonnaise
  • ½ Tbsp creamed horseradish
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 12 slider buns
  • 6 slices roast beef, halved
  • 50 g rocket leaves

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
793 kJ / 188 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy