Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls

Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls

4.4 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces

Składniki

Beetroot Chutney
  • cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • red onions quartered
    100 g
  • apples peeled, cored and quartered
    180 g
  • soft brown sugar
    200 g
  • red wine vinegar
    100 g
  • balsamic vinegar
    120 g
Horseradish Cream
  • crème fraîche
    60 g
  • mayonnaise
    50 g
  • creamed horseradish
    ½ Tbsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • slider buns
    12
  • roast beef halved
    6 slices
  • rocket leaves
    50 g

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 188 kcal / 793 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...