Urządzenia i Akcesoria
Butterscotch Delight
Przygotowanie 4 godz. 30 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
Butterscotch Custard
-
unsalted butter diced45 g
-
soft dark brown sugar100 g
-
whipping cream100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk400 g
-
cornflour40 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
salt1 pinch
-
gelatine leaf1
-
water for soaking
Butterscotch Delight
-
whipping cream240 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
84 mg
Białko
5 g
Kalorie
1653 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 godz.
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Limoncello Tarts
3 godz. 15 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 godz.
Salted Caramel Shortbread
3 godz.
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Vanilla Custard
15 min