Urządzenia i Akcesoria
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves onlyfresh mint leaves only2 sprigs
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1164 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Mint Courgettes
30 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Mini Vegetable Frittatas
35 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Lamb Koftas
1 godz. 30 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min