Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g gruszki, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 20 g banana
- 20 g płatków owsianych
- 90 g wody
- 1 łyżeczka oliwy z oliwek (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porcja
- Kalorie
- 751 kJ / 179 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 2.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bezglutenowa owsianka zbożowa z jabłkiem
25min
Mus z płatków ryżowych i banana
20min
Bananowa kasza manna
20min
Kleik z kaszą jaglaną, bananem i mlekiem
25min
Owsianka zbożowa z jabłkiem i mlekiem
35min
Owsianka z jabłkiem, bananem i daktylami (dla dzieci)
15min
Owsianka jabłkowa z cynamonem i rodzynkami
20min
Owsianka z gruszkami
25min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25min
Kleik z kaszą manną, jabłkiem i mlekiem
20min