Brioche buns with cheese
TM6 TM5 TM31

Brioche buns with cheese

4.7 (37 ocen)

Składniki

Brioche buns

  • 220 g full cream milk
  • 40 g fresh yeast, or 3 tsp dried instant yeast
  • 100 g white sugar
  • 500 g plain flour, plus extra for dusting
  • 80 g salted butter, softened
  • 1 egg
  • 1 egg yolk (reserve egg white for filling)
  • ½ tsp sea salt

Cheese filling

  • 1 egg
  • 80 g white sugar
  • 1 tsp vanilla sugar
  • 500 g fresh ricotta cheese, well-drained, or quark
  • 100 g sour cream
  • 1 egg white, lightly beaten

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1314.9 kJ / 313.1 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
41.6 g
Tłuszcz
12.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Błonnik
1.4 g
Sód
184.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy