Homemade sausages

Homemade sausages

4.8 4 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 pieces

Składniki

  • garlic cloves
    4
  • boneless pork belly skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    750 g
  • boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    250 g
  • pork scotch fillet untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    500 g
  • beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    500 g
  • pork fat cut into pieces (3 cm - see Tips)
    100 g
  • water
    60 g
  • dried mixed herbs of choice, to taste
    2 tbsp
  • ground black pepper
    2 tsp
  • sea salt
    1 tbsp
  • sausage casings (see Tips)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 340.2 mg
Białko 16 g
Kalorie 1410.2 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 29.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...