Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 340.2 mg
Alternatywne przepisy
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Piccalilli
720h 35min
Pork Balls
20min
Mixed berry jam
50 min
Waffle cones
35min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Apricot Jam
40min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3sa 30 dk
Tomato relish
2h 10min