Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 340.2 mg
Alternatywne przepisy
Italian sausages
40min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 Std. 50 Min
Mistletoe Matcha Bread
2h 30min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Taleggio cheese sauce
10min
Vanilla ice cream
12 godz.
Sage and black garlic butter
10min
Breakfast crescents
3 godz. 5 min
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
Double Vanilla Ice Cream
12 godz.
Freeform basic bread
1h 35min