Urządzenia i Akcesoria
Traditional Fried Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1765 mg
Białko
30 g
Kalorie
2500 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Culinary Heritage
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 godz.
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Vanilla Bean Syrup
30 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min