Urządzenia i Akcesoria
Three cheese pides
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Dough
-
olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting300 g
-
salt½ tsp
Cheese filling
-
fresh mint leaves only8 sprigs
-
cheddar cheese cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
mozzarella cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
feta cheese crumbled130 g
Assembly
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds1 tsp
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
973.5 mg
Białko
33.1 g
Kalorie
2746.8 kJ /
654 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
14.8 g
Węglowodany
57.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Spanish flan
7 godz. 55 min
Bread Pudding Flan
3 godz. 35 min
Jaffa madeleines
30 min
Potato Buns
3 godz.
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Polish doughnuts
2 godz. 30 min
Brioche fruit tarts
4 godz.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min