Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1007.9 mg
Alternatywne przepisy
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Sicilian prawn salad
40min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Turmeric fish
30min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Tom kha prawns
25 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1u. 10min
Garlic prawns
25 Min