Urządzenia i Akcesoria
Fish soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
unpeeled raw prawns250 g
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into pieces150 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces100 g
-
fresh coriander plus extra leaves for garnishing3 sprigs
-
tomato passata200 g
-
olive oil50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
dried bay leaf1
-
long red chilli thinly sliced and deseeded if preferred1
-
basmati rice60 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded500 g
-
skinless, firm white fish fillets300 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1007.9 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
1365.5 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Tuna stew with potatoes
40 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Asian-style fish fillets
30 min
Rabbit stew
1 godz.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Summer seafood soup
45 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Asian-style mussels
30 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min