Anelli di cipolla fritti

Anelli di cipolla fritti

4.1 22 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di latte
    100 g
  • di farina tipo 00
    90 g
  • uovo
    1
  • di lievito istantaneo per torte salate
    ½ cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
  • olio di arachidi
  • di cipolle tagliate ad anelli (0.5 cm)
    120 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 389 kcal / 1627 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 32.4 g
Węglowodany 20.3 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...