Anelli di cipolla fritti

Anelli di cipolla fritti

4.1 25 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di latte
  • 90 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di sale
  • olio di arachidi
  • 120 g di cipolle tagliate ad anelli (0.5 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.4 g
Kalorie 1627 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 32.4 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 20.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...