Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 大匙 油
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- 1 大匙 蝦皮
- 350 克 板豆腐 ,切塊(約3公分)
- 1 ½ 大匙 醬油
- ⅛ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 2 顆 蛋 ,打散
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 728 kJ / 174.8 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.5 g