Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
牛奶麵糰
- 150 克 牛奶
- 25 克 糖
- 1 茶匙 乾酵母粉
- 250 克 中筋麵粉
- 5 克 油
- ¼ 茶匙 鹽
南瓜麵糰
- 1000 克 水 (含蒸南瓜和蒸銀絲卷用)
- 100 克 南瓜 ,去皮,切塊(約2公分)
- 30 克 牛奶
- 15 克 糖
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 120 克 中筋麵粉
- 30 克 低筋麵粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 20 克 油
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1190.3 kJ / 285.4 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 52.9 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 1.4 g