
Urządzenia i Akcesoria
魚香肉絲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
豬肉絲150 克
-
米酒1 ½ 大匙
-
蒜頭2 粒
-
薑 切片5 克
-
油2 大匙
-
新鮮黑木耳 切絲2 片
-
新鮮荸薺 去皮切絲2 個
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
糖2 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
蔥 切蔥花1 枝
-
香油1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
199 kcal /
836 kJ
Białko
9.412 g
Tłuszcz
12.742 g
Węglowodany
8.589 g
Błonnik
0.896 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

最愛肉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan