白菜炒年糕

白菜炒年糕

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 新鮮香菇 (約20克),切絲
    3 朵
  • ,切段
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切碎
    10 克
  • 蝦米
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,切絲
    30 克
  • 大白菜 ,切段
    300 克
  • ¼ 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 100 克
  • 豬肉絲
    100 克
  • 年糕片 (冷藏)
    430 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 343 kcal / 1435 kJ
Białko 12.964 g
Tłuszcz 7.165 g
Węglowodany 57.606 g
Błonnik 2.408 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...