
Urządzenia i Akcesoria
安東燉雞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
蒜頭5 - 6 顆
-
水600 克
-
薑2 - 3 片
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約4公分),用沸水川燙5分鐘600 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)½ 根
-
洋蔥 切粗條½ 顆
-
蔥 切段2 根
-
韓國辣椒醬2 大匙
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
醬油2 大匙
-
米酒2 大匙
-
黑麻油½ 大匙
-
糖½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
馬鈴薯 ,去皮,切塊(約5公分)½ 顆
-
寬粉條 ,泡軟1 把
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
375 kcal /
1572 kJ
Białko
37.5 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
49.3 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

韓式家常料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan