海帶芽玉米筍豬肉水餃

海帶芽玉米筍豬肉水餃

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
30 個

Składniki

  • 玉米筍 ,切塊(約2公分)
    120 克
  • ,切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 4 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 豬絞肉
    350 克
  • 香油
    20 克
  • 海帶芽 ,加水泡發後擠乾,切丁(約1公分)
    2 大匙
  • ,切蔥花
    30 克
  • 水餃皮
    30 張

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 57.8 kcal / 241.7 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...