泡菜豬肉拌飯

泡菜豬肉拌飯

4.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 人份

Składniki

  • 豬肉片 ,切約 4 公分寬
    200 克
  • 韓式辣豆瓣醬 ,(韓式辣醬)
    15 克
  • 1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 韓國辣椒粉
    2 茶匙
  • 1150 克
  • ,洗淨,瀝乾
    160 克
  • 2 顆
  • 蒜頭
    10 克
  • 白芝麻油
    5 克
  • 韓式泡菜 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    65 克
  • 白芝麻 ,少許
  • 海苔 ,少許,切絲

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 567.5 kcal / 2372.5 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 46 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...