泡菜豬肉拌飯
TM5 TM6

泡菜豬肉拌飯

4.8 (12 ocen)

Składniki

  • 200 克 豬肉片 ,切約 4 公分寬
  • 15 克 韓式辣豆瓣醬 ,(韓式辣醬)
  • 1 大匙 糖
  • 1 大匙 醬油
  • 1 大匙 米酒
  • 1 大匙 油
  • 2 茶匙 韓國辣椒粉
  • 1150 克 水
  • 160 克 米 ,洗淨,瀝乾
  • 2 顆 蛋
  • 10 克 蒜頭
  • 5 克 白芝麻油
  • 150 克 韓式泡菜 ,切塊(約2公分)
  • 65 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 白芝麻 ,少許
  • 海苔 ,少許,切絲

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2372.5 kJ / 567.5 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
29 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy