蒜爆蝦皮炒山蘇

蒜爆蝦皮炒山蘇

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蝦皮
    10 克
  • 紅蔥頭
    10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 1 大匙
  • 山蘇 ,切段(約3公分)
    300 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 52.5 kcal / 202.5 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...